+38 (067) 954-75-22
cf.uafree@gmail.com

Извештај за 14.12.2022 година. 294 ден на војната (официјална верзија).

Како прво, тие не можат да се сокријат од нас ниту во Сибир, бидејќи Украинците се страшни.

Второ, влегоа 6 гривни (приватна банка - 472; монобанк - 0 + 200 + 1 (замени 500 долари, што беше примено Виолета Бородина во кеш, но бидејќи чудно „блескаа“ при проверка, менувачот не го зеде, а банката ни наплати дебела такса - банкнотата беше наполнета со некаква течност - чекови на фотографијата ) + 1) + Пејпал од 261 долари. Трошоците изнесуваа 20 гривни - плаќање за обработка на документи. Салдото за денес е 129 гривни + 47 btc + 193 $ + 0 евра + 25 eth. Од почетокот се собрани вкупно 515 гривни + 25 btc + 0 $ + 1 евра + 669 eth. Потрошени се вкупно 428 гривни.

Трето, на фоторепортажите најчесто цртаме сончеви наместо мачкини лица, но не денес - погледнете какви честитки наместо фоторепортажа ни испратија млазните мачки. Пријатно е како во детството - патем, овие зраци на добрина се за сите нас - кој донира, кој репостира, кој помага.

И секако донирањето и повторното објавување ќе ни овозможи да не запреме.

Преведете »