+38 (067) 954-75-22
cf.uafree@gmail.com

Raport për 14.12.2022. 294 dita e luftës (versioni zyrtar).

Para së gjithash, ata nuk mund të fshihen prej nesh as në Siberi, sepse ukrainasit janë të mrekullueshëm.

Së dyti, hynë 6 hryvnia (banka private - 472; monobank - 0 + 200 + 1 (shkëmbyen 500 dollarë, që u morën Violetta Borodina në para të gatshme, por duke qenë se ata çuditërisht "shkëlqenin" kur kontrolloheshin, këmbyesi i parave nuk e mori atë dhe banka na ngarkoi një tarifë të madhe - kartëmonedha ishte e mbushur me një lloj lëngu - çeqe në foto ) + 1) + 261 dollarë paypal. Shpenzimet arritën në 20 hryvnias - pagesa për përpunimin e dokumenteve. Bilanci për sot është 129 hryvnia + 47 btc + 193 $ + 0 euro + 25 eth. Gjithsej 515 hryvnia + 25 btc + 0 $ + 1 euro + 669 eth janë mbledhur që nga fillimi. Janë shpenzuar gjithsej 428 hryvnia.

Së treti, ne zakonisht vizatojmë diell në vend të fytyrave të maceve në raporte fotografike, por jo sot - shikoni se çfarë lloj kartolina urimi na dërguan macet jet në vend të një raporti fotografik. Është e këndshme si në fëmijëri - meqë ra fjala, këto rreze mirësie janë për të gjithë ne - kush dhuron, kush riposton, kush ndihmon.

Dhe sigurisht dhurimi dhe ripostimi do të na lejojë të mos ndalemi.

Përkthe »