+38 (067) 954-75-22
cf.uafree@gmail.com

Raport për 24.06.2022. 123 dita e luftës (versioni zyrtar).

Para së gjithash, fabrika e byraktarit do të punojë së shpejti për ne, sepse ukrainasit janë të mrekullueshëm.

Së dyti, erdhën 300 hryvnia (banka private - 100; monobank - 200) + 15 dollarë paypal. . Shpenzimet arritën në 16 hryvnia - pjesë rezervë shtesë për riparimin e avionëve luftarakë të shpejtë (ata paguanin për punën e vetë mjeshtrave). Bilanci për sot është minus 524 hryvnia (kështu që na u desh të kontribuonim fondet tona personale sepse ambulanca duhej të largohej pa pritur donacione) + 7 btc + 701$ + 0,0 euro + 15 eth (kjo është rezerva jonë, por për shkak të një bie kursin e këmbimit, deri më tani nuk kemi shkëmbyer). Gjithsej 0 hryvnia + 0.932 btc + 760 $ + 132 euro + 1 eth janë mbledhur që nga fillimi. Janë shpenzuar gjithsej 8011 hryvnia.

Së treti, riparuam një ambulancë nga artileria reaktiv, për mungesë fondesh dhe mungesë pjesësh rezervë (kërkova të bëja një foto të ambulancës dhe ushtarakëve - vlerësoni kojotat e këtyre marketerëve). Yaroslava Bratus gjetën në një kohë të shkurtër një komplet fiksuesish metalikë dhe në spitalin ushtarak i bënë ushtarit një tjetër operacion urgjent – ​​fraktura të hapura dhe të mbyllura të gjymtyrëve me shkrirje. Operacioni ishte i suksesshëm. Violetta Borodina i dorëzoi 30 rrotulla njësisë Pologhiv, e cila kryen misione luftarake në drejtimin Orihiv. Alyona Havrylenko ua dorëzoi personave të zhvendosur me forcë produkte higjienike për të rritur, antiseptikë dhe fasha dhe një ngarkesë me ushqime dhe ilaçe, të cilat ne ndihmuam për t'i mbledhur, mbërriti në Tokmak të pushtuar dhe në komunitet.

Dhe sigurisht dhurimi dhe ripostimi do të na lejojë të mos ndalemi.

Përkthe »