+38 (067) 954-75-22
cf.uafree@gmail.com

Звіт на 01.04.2022. 39 день війни (офіційна версія).

По-перше, як довго це не буде - українці - офігенні.

По-друге, за сьогодні зайшло 1 785 гривень + 51$ paypal (дякуємо навіть за 1 долар). Витрати за сьогодні склали 10 186 гривень, з них: 6533 гривні наколінники (Dorian Gray подарувал нам 100 пар наколінників, але оскільки вони самі збирають і роблять багато для оборони Одеси мами, то ми домовились, що 50 пар ми викупаємо), 3653 гривні запчастини для павербанків. Залишок на сьогодні - 79 674 гривень + 0 ,6909 btc + 382$. Всього з початку зібрано 333 567 гривні + 1 ,4112 btc + 1382$. Всього витрачено 1 145 675 гривень.

По-третє, завдяки Виолетта Бородина подарунки від Alina Mamayeva, Moritz Draheim (Великобританія), Yuchen, Chen (Китай) та Sergey Vyunnikov доїхали до місця призначення. Максим Павлишин видвіз купу дарунків від Oksana Astafyeva з Чернівців, які нам привіз невгамовний Maksym Perepelytsa - дитяче харчування, засоби гігієни були розвезені в дитячий садок Веселка на Космосі, де приймають евакуйованих, і нашій Olena Nabokova, яка формує набори дітям-переселенцям, багатодітним сім'ям, дітям з інвалідністю. Ann Nazarenko відвезла продукти до кафе "Поляна" яке готує для наших бійців. Також сьогодні зустрілися з Брднй Нсть, який передав справжнього американського броніка (не питайте звідки - це такий олдскул шо він чірік за 5 хвилин...., а нє це з іншого кіно) - він вже має свого хазяїна і Твис Лакман займається логістикою його доставки - бо там цивільним зась. Також сьогодні в нас маленька перемога - доїхала до окупованого Дніпрорудного одна з двох передач сформованих Yaroslava Bratus і Olena Nabokova - нажаль другу забрали орки, але ми знаємо помілки і надалі вдосконалимо процес. І ще - Olena Nabokova передала невеличку передачу підрозділу, візитівки керівника якого всюди знаходять.

Продовжуємо виробляти хімічні грелки, які ми роздаємо котикам, щоб вони не змерзли. В нас є в наявності велика кількість - тож колеги беріть для своїх підопічних - ми ще зробимо. До речі, з понеділка ці чаклуни будуть особливо небезпечні - вони будуть перефарбовувати наколінники в тактичний колір (ви бачили хімиків під фарбою - не рекомендую).

І звичайно донати і репост дозволять нам не зупинятись.

Translate »