+38 (067) 954-75-22
cf.uafree@gmail.com

Звіт на 06.04.2022. 44 день війни (офіційна версія).

По-перше, єдина константа в цьому шаленому світі - українці - офігенні.

По-друге, за сьогодні зайшло 6 000 гривень + 25$ paypal. Витрати за сьогодні склали 681 гривню - фарба та все необхідне для наколінників. Залишок на сьогодні - 52 102 гривні + 0,5 btc + 50,86$. Всього з початку зібрано 345 245 гривень + 1 ,4112 btc + 1437$. Всього витрачено 1 461 830 гривень.

По-третє, сьогодні з Максим Павлишин та Glavar Antimira відвезли котикам з ДШБ генератор та купу ніштяків, а також завезли гуманітарку в Гуляйпілля (привіт ОЦМ та Денис Астаф'єв) - вперше побачив батьківщину Махно. Олексій Улітенко передав ДШБ 5 павербанків і 4 в ТРО. Твис Лакман відвез ліки до перінатального центру. Артем Пасевін (мабуть єдиний наш бандит, який ще не винайшов для себе пейсбук) був на видачі гуммедикаментів та відразу відвез їх котикам на передок. Наші чарівні Ann Nazarenko, Vikysik Vikysik та Olena Nabokova передали корм собачому притулку міста і передали памперси лежачому собакену. Допомагаємо не лише людям, а й тваринам. Також Olena Nabokova зформувала та передала пакети з ліками підрозділу Правого сектору, двом підроділам ТРО та ДШБ; жінки-переселенки із Запорізької області отримали в неї засоби гігієни та ліки; передала БФ "Посмішка" у Козак Палаці дві коробки дитячих іграшок для діток-переселенців. Також сьогодні, завдяки злагодженій роботі Serge Mtv та нашіх дівчат на наш склад ми отримали великий гуманітарний вантаж - 15,5 тонн від наших дружніх фундацій та партнерів. Більш двох десятків палет серед яких медичні вироби, спеціальне медичне приладдя для хирургічних та опікових відділів лікарень. Цей вантаж закриє термінові потреби наших лікарень в місті та області. Вантаж буде розподілено між Запорізькою обласною клінічною дитячою лікарнею, Запорізькою обласною клінічною лікарнею, станцією швидкої допомоги, опіковими і хірургічними відділеннями міських лікарень. Також сьогодні, завдяки допомозі Антон Оленєв і роботі Yaroslava Bratus - з Одеси до нас прямує 400 літрів дизпалива, що допоможе нашому бусмену Максим Павлишин закрити ще багато заявок та допомогати нашим колегам.

Продовжуємо виробляти хімічні грелки, які ми роздаємо котикам, щоб вони не змерзли. В нас є в наявності велика кількість і знову стало дуже холодно - тож колеги беріть для своїх підопічних - ми ще зробимо. Наші хіміки вже перефарбовують наколіники та пакують пліти для нашіх броніків. І в них це виходит афігенно.

І звичайно донати і репост дозволять нам не зупинятись.

Translate »