+38 (067) 954-75-22
cf.uafree@gmail.com

Звіт на 07.04.2022. 45 день війни (офіційна версія).

По-перше, це вже знають по всьому світу - українці - офігенні.

По-друге, за сьогодні зайшло 1 500 гривень + 50 євро. Витрати за сьогодні склали 705 гривень - фарба та все необхідне для наколінників та броників (половину витрат взяв на себе Виталий Белый).

Залишок на сьогодні - 52 897 гривні + 0,5 btc + 50,86$ + 50 євро.

Всього з початку зібрано 346 745 гривень + 1 ,4112 btc + 1437$ + 50 євро.

Всього витрачено 1 462 535 гривень.

По-третє, сьогодні з Максим Павлишин та Glavar Antimira привезли тару для соляри, яка прямує до нас завдяки Антон Оленєв (вчергове дякуємо Максим Дрозденко). Після цього забрали генератор (його знайшла Irina Svezhevskaya) для підопічних Денис Лобода з ТРО та дещо, щоб врятувати бджіл на тимчасово окупованій территорії (так ми навіть бджолами опікуємося, бо вони наші- українські - тепер лише питання передачі в оккупацію). До нас сьогодні завітав Константин Мамросенко та отримав для своїх підопичних 10 пар наколінників, а навзаєм передав нам дві крутезних аптечки для наших котиків. Також вкотре до нас прикатив великий червноий Форд бродягі Maksym Perepelytsa, який знову привіз до біса всього для діточок, що ми передали Olena Nabokova для розподілу адресно (цьому чуваку вже треба видати свідоцтво почесного цигана України)))). Крім цього, він привіз бусоль, яку знайшла та купила Yaroslava Bratus для артелирістів і яку передасть за призначенням Виолетта Бородина. Також сьогодні потрапили до своїх нових хазяїв два крутих американських броніка від Брднй Нсть - одинз них, це бердянський десантник, який дуже хоче повернутися додому. Сьогодні відправили ліки від Olena Nabokova в Покровськ до тамошньої волонтерки Юлия Гринь - там вони вкрай необхідні людям з захворюванням щитовидної залози. Ann Nazarenko та Olena Nabokova були на складі, сортували гумдопомогу, яку вчора доставили завдяки Serge Mtv; також віддали котикам необхідні ліки; адресно відвезли сім'ї з Волновахи продукти (каші, макарони, олія, кетчуп, квасоля консерв); для стоматології, яка опікується бійцями передали антісептиків та засобів медичної гігіени; для собачього приюту знайшли ще маленький вагон корму; допомогли зібратися до пологів чарівним україночкам.

Продовжуємо виробляти хімічні грелки, які ми роздаємо котикам, щоб вони не змерзли. В нас є в наявності велика кількість і знову стало дуже холодно - тож колеги беріть для своїх підопічних - ми ще зробимо. Наші хіміки вже перефарбовують наколіники та пакують пліти для нашіх броніків. До них сьогодні знову завітали журналісти - це вже не лабораторія, а якесь зіркове сховище.

І звичайно донати і репост дозволять нам не зупинятись.

Translate »