+38 (067) 954-75-22
cf.uafree@gmail.com

Звіт на 12.03.2022. 19 день війни (офіційна версія).

По-перше, нагадую - українці - ви офігенні.

По-друге, сьогодні зібрали 200 гривень. Отже загальна сума була 85 365. Але ж лежить 1 btc (його час трошки згодом). До того ж в нас запрацював Paypal і в нас +1000 доларів. Але це не остаточна ціфра, бо ми продовжуємо витрачати (ми ж не голова міста з губернатором, які маринують гроші на ТРО?)))). Сьогодні витратили загалом 7020 гривень (скріни додаю - чеків зараз не дуже є). Все пішло на закупівлю шкарпеток - загалом 363 пари. Чому так багато - тому що викупили залишки і іншого вже не буде по такій ціні - до того ж віиявилося мало) Окремо дякую за координацію покупок шкарпеток сьогодні та кофт учора гарним дівчатам - Анастасія Підступна та Альона Гавриленко. Тож залишок на сьогодні - 78 345. Координати для пітримки процесів в посту нижче (в нас багато заявок, то ж цих грошей навдовго не вистачить).

По-третє, сьогодні трошки їздили та збирали речі для котиків. Дякую Денис Астаф'єв та Виолетта Бородина - як сказав Ведмідь "У тебе шо в машині Нарния?"))))

Продовжуємо виробляти хімічні грелки. 100 сьогодні знову розійшлася. Тож якщо вам треба - велкам. До того ж наші скажені хімики-інженери почали виготавляти для госпіталя зовнішній фіксатор кості. Полегшим життя нашим лікарям та котикам.

І звичайно донати і репост дозволять нам не зупинятись.

Translate »