+38 (067) 954-75-22
cf.uafree@gmail.com

Звіт на 22.03.2022. 29 день війни (офіційна версія).

По-перше, подивиться в дзеркало, побачите що ви українці - ви офігенні.

По-друге, за сьогодні зайшло 14 200 гривень (Андрій Мірошниченко я твій пост бачив))). Витрати за сьогодні склали 34 944 гривні, з них: 14 000 за 2 броніки, 20 944 гривні флісовий одяг (21 комплект кофти+термобілизна та 1 балаклава - завдяки Олексій Улітенко замовили в Дніпрі). Залишок на сьогодні - 153 353 гривень + 0 ,67 btc + 100$. Всього з початку зібрано 254 551 гривня + 1 ,118 btc + 1100$. Всього витрачено 637 380 гривень.

По-третє, ми передали частину ліків та 20 флісок котикам на межі оборони (підопічні Дарья Стешенко - до речі вона нам передала зовсім безкоштовно 12 рацій баофенг, які пішли до ТРО), а більшу частину ліків віддали головному медику для розподілу між батами (Рудольф Акопян вже нема твоїх дарунків))). Завдяки Андрей Зубченко отримали та передали запчастини для авто 55.

В-четверте, ми забрали 100 стержнів Шанца, які намагалися зробити самостійно але наше обладнання не дозволяє. Завдяки енергійній Yaroslava Bratus були знайдені виробники саме медичного приладдя з необхідним обладнанням в Одесі і зроблена перша партія. Якщо ви думаєте що радість дітей від нових іграшок це саме мі мі мі, то ви ще лікарів не бачили які отримали якісні комплектуючи))) Зараз шпиталь вирішує з виробником все що їм треба і завтра ми готові замовляти. До речі вже сьогодні перших котиків наші лікарі оперували з використанням цих штук.

В-п'яте, я хочу вам окремо розповісти про те, як нашому місту допомагає увесь світ. Сьогодні завдяки Alina Mamayeva та Sergey Vyunnikov ми отримали велику купу необхідних котикам речей з Великої Британії. А вчора ми отримали майже 50 тисяч гривень на ліки від нашої діаспори в Японії та самих японців (Українці в Японії «Краяни» https://www.facebook.com/groups/371541230835, Non- governmental organization Stand with Ukraine Japan https://www.facebook.com/swujapan/, Голова НПО «Краяни» Kovalova Natalya https://www.facebook.com/kovalova.natalya, Dmytro Kovalov https://www.facebook.com/dmytro.kovalov). Ви уявляєте цю підтримку - зі Сходу і до Заходу? Весь світ з нами.

В-шосте, ми розібрали дарунки від наших англійських друзів. Щоб ви розуміли: 50 рацій (один немаленький підрозділ тепер може не волати наче сирена, а спокійно спілкуватися), 6 банок по 20 енергетичних спеціальних печеньок (це наче шпинат для Папая - коротше розвідка вже все конфіскувала і пішла хрумкати печиво та русню), 15 пар тактичних окулярів (там до кінця ще не розібралися але здається навіть лазери є), 3 упаковки супів швидкого приготування (до речі я дожер свою останню мівіну і в мене тепер нема) і безліч медицини (але там ще з медиками розбираємося - завтра відзвітую).

Продовжуємо виробляти хімічні грелки. Сьогодні 50 штук віддали для котиків через Олександра Куфаєва. Завтра ще 120 одиниць завдяки Denis Bykov також поїдуть до котиків. Якщо в вас є потреба - пишіть, дзвонить - наші хіміки не зупиняються.

І звичайно донати і репост дозволять нам не зупинятись.

Translate »